Om

Letar du efter en skicklig terapeut som utför massage, spa- och/eller hudterapeutiska behandlingar i Åre och Östersund? Då kan du sluta leta!

Åre Fjällfrid massage & spa drivs av mig Maria Anjefjäll (f.d. Riikola), som är utbildad massage, spa- och hudterapeut. Jag är medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, ett kvitto på att min utbildning är godkänd och kvalitetssäkrad. Jag tar hand om dig vare sig det handlar om muskler, hudvård eller en härlig spabehandling. Hos mig kan du bl.a. boka en klassisk ansiktsbehandling, som är anpassad helt efter din hud eller en klassisk djupgående massage. I den klassiska massagen tar jag bl.a. hjälp av koppar för att arbeta med din bindväv och/eller mina armbågar för att jobba med dina triggerpunkter/ muskelknutor.

Mitt intresse för människokroppen och dess helhet har alltid funnits där. Genom egna erfarenheter av skador och överbelastningar, tror jag mig ha en större förståelse för olika problem och därmed kunna hjälpa dig till ett ännu bättre välmående.

Maria Riikola